Logobanner

Vi har gått over til ett mer standard system for vadsosjakk.no. Det vil bli mye enklere for medlemmer å skrive artikler og ellers være med på å utforme siden. Med ett standard system følger det også med mange funksjoner som vi kan velge fra om vi vil ha med på sidene . Dette kan være slikt som nyhetsmating, gjestebok, linklister etc. En kalendermodul har jeg allerede lagt inn i venstre margen, her kan medlemmer legge til og endre innholdet. Også søkefunksjonen til høyre på menylinjen er en smart funksjon som lar brukere søke etter hva de måtte ønske i hele arkivet.

Medlemmer i Vadsø Sjakklubb eller Vadsø Sjakklubbs Ungdom som ikke har brukerkonto til siden sender en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få brukertilgang.

Det kan fortsatt være ting på siden som ikke virker eller mangler så vi vil opprettholde de gamle siden til alt er konvertert. Link til de gamle sidene finnes øverst i venstre marg.