Logobanner
I forbindelse med Finnmarksmesterskapet i sjakk ønsker Vadsø sjakklubb velkommen til gratis sjakkurs i to deler. 

 

Vi i Vadsø sjakklubb prøver aktivt å rekruttere nye sjakkspillere til klubben vår. Vi vet det er mange som spiller på nett, og ved aktiviteter som Kafésjakk og sjakkurs tror vi det kan lokkes flere ut til klubbkvelder og turneringer. Sjakk er en sosial aktivitet som tar deg ut av en stressende hverdag, hvor det kun handler om deg, motstanderen og brikkene. Med koronaens nedgang opplever vi økende aktivitet og tror det kan være midt i blinken for enda flere. 

 

Sjakkurset består av to deler. Der er ingen påmelding og fritt til å velge om man vil komme på én eller to deler. Alt etter som hva du føler passer for deg!

 

Del 1: Mandag 04. april klokken 17:00 på Scandic Vadsø

Dette er nybegynnerkurset hvor vi sikter til de som ønsker å lære seg å spille sjakk. Vi går gjennom regler og helt enkelt hva man skal gjøre i ulike faser av spillet. Også skal alle få prøve å spille med god veiledning fra kursholderne. 

 

Del 2: Mandag 25. april klokken 17:00 på Scandic Vadsø

Dette er en videreføring fra forrige del, hvor vi sikter til de som har lært seg regler og vil lære mer. Vi lærer mer om åpninger, midtspill og sluttspill, og introduserer til klubb- og turneringspill.

 

Ved godt oppmøte og interesse for dette kurset ønsker vi å kjøre et fullstendig klubbspillerkurs til høsten! 

Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 40727342 for spørsmål