Logobanner
Vinjar Hammari (t.v.) og Andreas (i.m.) er begge påmeldt i Mesterklassen. Rolf Lasse Nilsen (t.h.) er påmeldt i klasse 1.

Så langt er det fire påmeldte i Mesterklassen, Arnt og Andreas Esbensen, og Vinjar Hammari og Harald Mikalsen fra Alta. Sterke spillere. Hvem blir utfordrerne?

De forhåndskvalifiserte 

IM Mads Vestby Ellingsen og Pål Røyset fra Tromsø Sjakklubb forhåndskvalifisert til årets mesterklasse, på grunn av 1. og 3. i fjorårets NNM i Alta. Likeså er Birk Sæther Rostad (Tromsø) og Erlend Teigen Karlsen også kvalifisert, siden de presterte 1. og 2. plass i klasse 1 i Alta. Det blir spennende å se om noen av de kommer å forsvarer de gode prestasjonene fra i fjor. Plassene i Mesterklassen i år er hvert fall reservert og vel fortjent!

Regjerende kretsmesterne fra i år er også kvalifisert til mesterklassen. Vi får vente å se hvem som blir Finnmarksmester i Hammerfest neste helg.

Hvorfor komme å spille?

Ikke bare blir det gode pengepremier, diplomer, fine fasiliteter, og masse spennende sjakk. NNM-mesteren er også kvalifisert til Kandidat Elite-klassen i NM i sommer. Det er virkelig noe å spille for. Vi kan love godt samvær og bygging av solide sjakkbånd, for hva er vel sjakkturneringer uten det? Mange sees igjen fra forrige turnering, og mange møtes for første gang. Sjakken er det vi har til felles, og det binder oss sterkere enn man skulle trodd. Vi gleder oss til å ta i mot alle våre gjester fra den beste landsdelen, Nord-Norge!