Logobanner
1.Tsjembajev - Flermoen 0-1

Seedingsrunden forløp uten de store overraskelsene. Noen remiser måtte man vente i denne tette klassen, og den eneste lille ratingavorerraskelsen var at Peter Flermoen slo den 60 poeng fetere og 54 år eldre Tsjembajev (bildet), men det kan på ingen måte kalles noen noen bombe. Heller ikke i de de to andre klassene kom det noen lynnedslag.

Runde to er i gang. Du bør følge med på linkene i venstre marg etter hvert som turneringa skrider fram: I rundelistene ser du oppsettet for gjeldende runde, med resultat og partier fortløpende lagt ut . Resultatene legges også live ut på sidene til Turneringsservice. I bildelinken ser du bildene etter hvert som vi legger dem ut, tallet i parentes viser antallet publisert . Noen av bildene dukker dessuten opp som illustrasjoner til artikler ut gjennom turneringa.

Det blir nok mindre både av bilder og og sjakkprosa enn det som er vanlig under vadsøsjakkhelga, av kapasitetshenyn. Men noe blir det da. Og heller ikke i år kan vi tilby live-partier, dessverre.

Barneturneringa begynner kl. 12.